Hoe werkt het?

Zoets met Liefs

Wij bakken zoets waarmee jij iemand kunt verrassen per post. Alles is handgemaakt; de lekkerste brownies en vegan brownies. Kun je niet op een verjaardag zijn, wil je iemand een hart onder de riem steken, wil je sorry zeggen of iemand bedanken? Wat de reden ook is en wie je er ook blij mee wilt maken, het lekkerste cadeau laat je bezorgen in de brievenbus! Natuurlijk kun je het ook voor jezelf bestellen, niets is zo fijn om thuis te komen en een heerlijk pakketje op de deurmat te vinden!

Jij bestelt wat je graag cadeau wilt doen

In onze webshop kies je wat je wilt laten bezorgen. Daarna kies je het formaat van de doos. 

Maak je bestelling nóg persoonlijker

Wil je je bestelling cadeau doen aan iemand, dan is het natuurlijk leuk om er een persoonlijk bericht aan toe te voegen. Als je een product in het winkelmandje doet kun je een persoonlijke boodschap achterlaten. Wij stoppen dan een kaartje met jouw persoonlijke boodschap in het doosje! Wij nemen de boodschap letterlijk over, dus denk ook aan je naam! 

Verzending en bezorging

Bestel je op werkdagen voor 13.00 uur dan verzenden wij dezelfde dag nog. Of wij versturen het pakje wanneer jij wilt! In de kalender kies je de dag waarop wij het pakje moeten verzenden

Wij verzenden de pakketjes als brievenbuspakje met PostNL. Dat betekent dat het meestal de volgende dag, met uitzondering van zondag en maandag, door de postbode zal worden bezorgd in de brievenbus. Houd er rekening mee dat post altijd kan vertragen. Voor het weekend en voor speciale gelegenheden kun je het beste een dag extra nemen. 

Let op! 

In bijna al onze producten zit chocolade. Dit kan dodelijk zijn voor huisdieren. Informeer de ontvangers van het cadeau als er een huisdier bij de post kan komen. 

Onze producten bevatten allergenen. Informatie hierover kun je vinden bij de producten in de webshop.